Wat is LG TrueSteam

De TrueSteam functionaliteit van de LG TWINWash wasmachine zorgt voor zachte en allergeenvrije kleding, zoals gecertificeerd door de Britse Allergiestichting.

De lente is begonnen, maar met de komst van de heerlijk geurende bloemen, het warmere weer en de schitterende ochtenden moeten wij ook rekening houden met de komst van allergieën. Maar wat als er een manier was om de allergenen in uw omgeving te beperken? Dit wordt bereikt met de LG TWINWash™ wasmachine en zelfs nog meer met de geweldige functie genaamd Steam Wash. De TrueSteam™ functionaliteit is precies wat je nodig hebt om al jouw winterkleding te wassen en de zachtste, allergeenvrije kleding te krijgen.

Verban al die allergenen

Hooikoorts is een van de meest voorkomende allergieën gedurende de lente en terwijl je hier in de buitenwereld eigenlijk niet veel aan kunt doen, kan je dit wel in jouw eigen omgeving onder controle houden. De TrueSteam™ functionaliteit is speciaal ontworpen voor deze uitdaging. Indien ingeschakeld in de modus Allergy Care, stuurt de LG TWINWash™ wasmachine stoom rechtstreeks in de trommel van de wasmachine, waardoor je schone en huisstofmijt-vrije kleding krijgt.

De wasmachine elimineert 99,9% van de bacteriën, huisstofmijt en allergenen in je was. Dit resultaat wordt ook onderstreept door de Britse Allergiestichting.

A cartoon animation showcasing the LG TWINWash washing machine drying functionality

Lagere stomerijkosten

De TrueSteam™ functionaliteit van de LG TWINWash™ wasmachine is perfect geschikt voor als je jouw warmere kleding voor gebruik in de koudere maanden wil wassen. In plaats van regelmatig naar de stomerij te gaan, is de modus Steam Wash zeer goed in staat om je sweaters, sjaals, mutsen en winterjassen te wassen. TrueSteam™ doet exact wat het zegt, het gebruikt stoom van 100% puur water, waardoor het zachter voor jouw kleding is. Dit in tegenstelling tot de chemische reiniging bij uw stomerij.

Zeg maar dag tegen wasverzachter

Naast het verwijderen van allergenen en de zorg voor je wollen kleding laat het wassen met stoom jouw kleding ook superzacht aanvoelen. De TrueSteam™ functie beschikt over twee modi: een daarvan is de SteamSoftener™, die, zoals de naam al aangeeft, jouw kleding zacht maakt zonder wasverzachter te gebruiken. Dat scheelt alweer in de kosten.

Buttons and display on the LG SIGNATURE TWINWash, including types like cotton, easy care, gentle care and stain care.
Two buttons on the LG TwinWash washing machine, including steam and delay end cycle

Uw kleding snel weer laten stralen

De andere TrueSteam™ functie is een absolute aanrader voor iedereen die een hekel heeft aan strijken. Je selecteert de modus ‘Steam refresh’ op jouw wasmachine, waardoor kreukels en geuren in je kleding al binnen twintig minuten worden gereduceerd.

Alleen het beste voor jouw kleding met de Steam Wash functie van de LG TWINWash™ wasmachine

Design, Development & Hosting door Kersvers Digital