Levertijd & Bezorging

Verzendkosten

Gratis Bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Per 1 Augustus 2021 leveren wij helaas niet meer door heel Nederland. In verband met de grote vraag uit onze regio is het helaas voor ons niet meer mogelijk om door heel Nederland te bezorgen. Mocht er tijdens de bestelling aangegeven worden, “geen verzend methoden beschikbaar” dan houdt dit in dat wij helaas moet in u regio leveren.  Uiteraard willen we meedenken waar het kan, dus mocht u een product toch graag geleverd willen hebben, neem contact met ons op en we gaan kijken of we kunnen helpen.

We zullen nog een kaart toevoegen waarop ons levergebied duidelijk zichtbaar is, dit zal het gebied zijn vanaf onze thuisbasis Lelystad, naar een deel van de provincies Noord en Zuid Holland, Utrecht, Amersfoort en alles daartussen. Ook voor ons zal dit in het begin wennen zijn dus mocht u vragen hebben laat het ons gerust weten, u kunt ons bereiken op

0643538606

0850027789

0628354542

Het Coronavirus,

Wij zullen onze service voortzetten zoals u van ons mag verwachten, wij zullen wel de anderhalf meter regel in acht houden.

Mocht het voorkomen dat op de dag van levering u of een van uw huisgenoten ziek is dan horen wij dit graag zodat we een andere leverdag kunnen plannen.

Met vriendelijke groet,

Mark Sterk

 • Levering van product op de gewenste plek (m.u.v. Amerikaanse koelkasten naar boven brengen)
 • Aansluiten van wasmachine, droger en vaatwasser (vrijstaand) op bestaand stopcontact, waterleiding en afvoer.
 • Afvoeren van de oude machine (wasmachine dient leeggepompt te zijn)
 • Verpakkingsmateriaal voeren wij af.

Overige installaties in overleg, bijvoorbeeld:

  • Trekschakelaar aansluiten
  • Inbouw
  • Aansluiten fornuis
  • Verlengen van stroomsnoer
  • Verlengen van afvoerslang
Design, Development & Hosting door Kersvers Digital